IMG_9199GOD MORGON!

…..ordagrant, mitt i frukosten! 😀

Idag är det onsdag. Ny preggovecka och ännu ett kryss på mitt peppschema är kryssat.

Gårdagskvällen var så himla mysig och jag la mig med ett leende på läpparna. Trots att jag var helt solo här hemma. Men med all teknik idag, (nu lät jag som mormor 88 år), så kan det ju kännas som om människan 20 mil bort, är precis bredvid en. Lurar i öronen och den där efterlängtade på en bild på datorn. Jag trodde ett tag att det spökade, när muspekaren helt plötsligt började röra sig på min dator här hemma. Som vanligt tänker jag att M har svar på allt och sa Säääg att du vet varför pilen rör sig!?!?! . Han visste, såklart. 

Det var han som styrde den ifrån vår andra dator som han hade i sitt knä där nere i södra norrnorr. Crazybananas, jag fattade ingenting. Men det hela slutade med att jag kunde be M om tjänster precis som om han vore hemma. Jag går in i skruttrummet nu och slår på skrivaren, kan du trycka på ”skriv ut”…  Eller: kolla på dom här söta brallorna (jag pekade på dom på min skärm) dom vill Liten ha. Poff låg dom i min varukorg, för att M klickat i dom…

Alltså vaaa? Nä, jag fattar ingenting.

Jag är verkligen inget teknikunder. Det ska bara fungera. Och igår gjorde det verkligen det. I tre-fyra timmar umgicks jag med mannen, vilken vardagslyx!

Näpp, nu ska jag iväg på ett möte!

TJINGELING!

– kika in under dagen. Då kommer den där rackarns listan upp! 😉

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4