Det är mycket Mormor 88 år just nu.

Efter att jag och kompanjonen skrivit på rapporten, i långa, många timmar idag, så känns det lite som hjärnan runnit ut och vägrar samla ihop sig, för att ta steget tillbaka till sin lya. Jag har en lugn kväll här hemma. Tvättar, pratar med blommorna och skriver handlingslapp inför morgondagen. Mer party än så blir det inte ikväll. Jag har längtat hela veckan efter att det ska bli torsdag och jag ska få följa med vännerna och handla, och imorn är det ju torsdag! Handla, inför en efterlängtad helg med M.

Det känns ju överlyxigt om vi skulle ha två bilar, men just i nuläget så skulle det ha varit något alltså. Men nu har vi ”bara” en pärla och den gör bäst nytta där M är…. ifaaaall att Liten skulle få för sig att komma för tidigt, så är bil det snabbaste sättet för pappan att ta sig hem på. Och jag har ju världens finaste vänner här som jag får åka med härsan och tvärsan. Tacksam är bara förnamnet.

Men med foglossningen är jag lite smått handikappad och tanken på att gå ner på stan, handla och gå tillbaka igen. Den finns inte ens, vilket den absolut skulle göra i vanliga fall. Och att till exempel kliva upp på en stol för att hänga upp dom blöta lakanen som jag tvättat ikväll, det är med bit-ihop-skrik-inte-rakt-ut-tankar. Och en sån fånig grej som att dra till en mattkant som korvat sig, det kan göra hur ont som helst. Jag förstår inte riktigt logiken i det här… att träna, genom att göra övningar där båda fötterna göra samma sak, det är inga problem. Men att dra till en mattkant, gör svinont. Nåja. Hellre kunna träna än fixa mattorna. 😉

Men snart helg igen alltså, hur bra kan det bli!?  Helgen som var, var hur bra som helst. På lördagens kalas skulle min älskade systerdotter vara min fotograf i vanlig ordning. Och hon gör det alltid så bra och med sånt tålamod. Det är inte alltid det sitter på första klicket… om man säger så.

IMG_9089

Ja… godnatt på dig med?IMG_9090

Nämen… inget konstigt alls.IMG_9093

Nä, nu tyckte jag pilen rörde på sig här på skärmen… antingen är det M eller ett spöke. Måste kollas upp, pronto!!

Du!

-Ha en skön kväll.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4