Det vette katten om det här är nyttigt egentligen…

Att vakna om nätterna och mumla om kuddfodral som jag bara måååste ha och att jag ska baka bullar, helst precis där och då. Klockan 4 på morgonen… Idag är det söndag och jag vaknar med iver i kroppen. Iver är ett milt ord, smyghypersjukan är ett bättre ordval. Jag vill baka, städa, laga och grejsa. Heela tiden. Jag älskar ju sånt här nog mycket i vanliga fall, så det här hade man ju kunnat räkna ut redan på förhand…. att jag, som högpreggo, inte riktigt skulle kunna hålla bonandet på en lagom nivå. Lagom är inte min grej. Återigen.

IMG_9281

Söndag alltså.

Det luktar målarfärg i lyan. Jag smälter av synen att Liten-pappa håller på att bygga skötbord till sitt barn. Samtidigt sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan dra iväg och tömma affären på jäst. Deg alltså… preggotetens största craving!

TA HAND OM DIG!

ja. idag också. varje dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4