Idag..

..fyller jag dagen med/ fokuserar jag på sånt som jag mår bra utav; förmiddagstränar och njuter av att fortfarande kunna, vilja och orka. Går min runda i preggofart ute i friska luften, möter vänner för lunch, skriver rapport (ja,just det är väl inte en må-bra-grej precis, men förbaskat skönt att komma framåt med!) och sen kommer jag avsluta eftermiddagen med att undervisa. Och sen ska jag ramla hem innanför dörren till våran fina lya och dra den där nu är jag hemma-sucken. Som äär så skön. Jag är förbaskat hemmakär just nu.

IMG_9459

IMG_9464

Jag sparkar Jante i baken! Jag är så stolt och imponerad av mig själv och kroppen som kämpar på. Förutom foglossningen (som inte har med något muskulärt att göra) så har jag inga övriga krämpor. Vågen visar liksom bra många kilon upp nu och utan min starka rygg skulle jag ha ont. Så är det bara. Heja kroppen, heja musklerna och tack Gode Gud för att jag ha fått ha en sån drömgraviditet. Tacksam. – Bara förnamnet.

GOD MÅNDAG VÄNNER!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4