Och nu är det kväll.

Förbenat skönt. Dagen har varit bra men nu är jag trött så in i bängen. I eftermiddags, innan dagens sista to-do, försökte jag komma fram till vad det kunde bero på att jag kände mig så himla trött… jag kom fram till att det var en kombo mellan att jag klev upp 06 och att jag varit igång och gjort en massa saker hela dagen. JA, och sen är du ju faktiskt gravid också!? utbrast vännen i någon slags kärleksförklarande dumförklaring. Och, ja… älskade vännen har ju rätt.

Ikväll ska jag ligga under filten, med den ännu osprättade preggotidningen framför näsan. Samtidigt som jag sörplar i mig av den alldeles nykokta hallonsoppan. IMG_9484

IMG_9479

HÄR har du receptet om du blir sugen att i ett knyck, koka dig något värmande och gott. Det går finfint att skippa sockret helt och hållet. Och pricken över i:et är om du puttar i lite vaniljpulver/kokar med en vaniljstång. I receptet är det blåbär, dom bytte jag alltså idag ut mot hallon istället. Såå gott!

Nämen, nu tar vi måndagkväll. Makalöst skönt.

Må så gott ikväll!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4