Det blev torsdagkväll.

IMG_9561

Lyan blänker och doftar nystädad. Klockan är bara åtta men jag undrar ändå om man kan gå och lägga sig… att krypa ner i en renbäddad säng, det är nog bland det skönaste jag vet. Men nä, en stund i soffan först. Bland tända ljus, iskall jordgubbssmoothie och…

IMG_9553

…fötterna värmda i dom där händerna som är dom vackraste jag vet.

Ja. Ser du vad jag ser, eller drömmer jag?

Han är hemma. Av samma anledning som förra veckan; jobbat in fredagen för att kunna åka hem till sin lilla familj; Preggofrun och den där vilda magen, innehållande ett liv, som vi kallar för Liten. Det gråsuddiga, närmast i bild…. det är helt enkelt Liten som också ville vara med.

Inga ord behövs. Du förstår nog att jag är sådär överlycklig och att det var det här jag så kryptiskt smyghoppades på.

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4