Efter nästan tolv timmar.

…av sömn. Då är man rätt så utvilad alltså.

Och ivrig på en ny dag.

IMG_9640

Kanske till och med liite för ivrig…

Det snöar ute och jag längtar efter en promenad, med mannens hand i min. Friskluft och knarr under skorna. Sen sticker M iväg på jobb och jag ska härja själv här hemma, lördags-solo-kvist, du vet. Jag har min lista på saker jag vill/ska göra. En rolig lista såklart, ingen vardagsmonsterlista. Det är ju helg för tusan!

IMG_9639

Utanför vårt fönster. Är det en försiktig snöstorm. Den perfekta lördagsstormen, som bjuder upp till myskänsla, av att det är helt okej att kura inomhus hela dagen, om man så vill. Mitt i den där kokongen av täcken och kuddar, där värmen är kvar från natten. En natt, som visst var tolv timmar lång och gjorde mig utvilad.

Det är lördag. Det gillas.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4