Det här är ju inte klokt!?

Är det kväll, igen?

Den här veckan går rekordfort. Skönt, fredagen närmar sig med stormsteg! Och ikväll har jag laddat inför helgen och varit och storhandlat. Jag är liftaren nummer 1. Utan bil och aspreggo, så är jag himlarns glad att gullvännerna är så rara och låter mig haka på när dom åker på handlingsresa. Jag känner mig alltid, alltid så rik när kylskåpet fylls upp med mat till bredden. Jag är lika tacksam varje gång.

IMG_9832

Som du förstår av bilden så är frukt något som inte hoppas över. Det är det som jag är mest sugen på nu. Mango är favoriten, färsk eller fryst?  -Spelar Roland!

Matt-tvätt, kylskåpsstädning och handling blev kvällens sysslor. Nu har jag precis pratat med min älskade mamma och hon sa, minst 4 gånger, att Men nu sätter du dig ner med benen högt! 

Och det tänker jag göra. Sen ska jag försöka ignorera känslan jag har inför morgondagens seminarium som börjar 8 och slutar typ 16 eller nåt. Kom igen, håll tummarna för att tiden bara säger poff och att jag hipsvips är påväg hem… att det är torsdageftermiddag och ännu ett stort ”check!” kan sättas.

Benen högt var det, ja!

GOD KVÄLL VÄNNER!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4