Tjohoooo!

IMG_9852

Nu är halvtidssemniariet, modell aaaslångt, över och jag kan sätta check! i almanackan. Så makalöst skönt. För dom flesta andra i klassen betyder det att det bara (det är inte bara, men ja, du fattar) är att fortsätta och jobba vidare i 3 månader framåt. Medan det för mig (och min ”medgravida” kompanjon, som jag hela tiden i farten, råkar ta med i orden Vi är ju gravida, så därför…) betyder så mycket mer; Vi har inte bara kommit till hälften, vi är snarare nästan, nästan klara med hela tjottafräsen. Det betyder alltså ett stooort check för oss att ha haft det här seminariumet. Nu är det bara lite lull-lull kvar och sen, sen ska jag vara aspreggoledig. Jag längtar nu.


IMG_9850

Check! Ett utav dom bästa. Och ser du vad jag ser? Imorn är det fredag och då verkar någon efterlängtad ska ramla in genom dörren. Som jag längtar!!!

Nä, jag har inte mer hjärna kvar än så här. Nu ska jag och bäbisen, som jag försöker lära ”ligg/sitt vackert” (att vara stilla alltså…det går sådär…), lägga oss och vila. Löjligt skönt ska det bli.

Adjöken!

Kram/lillafrun 

 

G-VMBJT57ZE4