Så blev det fredagkväll.

Efter en älskad förmiddag med skurtrasa och promenerande så drog jag och M iväg till Luleå. Vår barnvagn som vi beställde för en miljon månader sedan, har nu kommit. Tjohooo! Jag var alldeles nervös när vi skulle hämta ut den, galen känsla. Stencoolt helt enkelt! Och en del annat blev också införskaffat. Såsom ett paket yttepyttesmå blöjor (YES!!! Jag har, som det verkar i nuläget, vunnit den här matchen; tygblöja mot engångsblöja) och en massa tyg, skumgummi, spets och grejs. Imorn ska det hända grejer…! Och sen har jag fått världens finaste mysdress också, ljusrosa,vit och grå. Den ska packas rakt ner i BB-väskan, som jag nog borde packa snart. Typ imorn. Det är helt enkelt imorn alllllt ska hända!

Och nu lagar jag och mannen middag tillsammans. Hemmagjorda hamburgare, med massa goda grönsaker och klyftpotatis till.

IMG_9902

Syrran har tipsat oss om att göra ”snabb-biffar” med köttfärs, massa kryddor och keso som binder ihop det hela. Det blir såå gott och fort går det, perrrfekt!IMG_9911

 Nu är maten klar och jag är så hungrig att jag skulle kunna börja äta på skumgummit här bredvid. Jamen typ så.

Sen väntar soffan tillsammans med den där tokälskade. Fötterna i hans knä och den där mintkola-påsen på magen. Allt jag kan önska mig.

Trevlig helg, kompisar!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4