…. God morgon!

…ifrån lyan, där jag bor.

IMG_0178

Idag är jag så glad över att det är torsdag igen. Har jag sån där riktig, riktigt tur, så kommer M hem redan ikväll. Visserligen sent, men det spelar ingen roll. Han kommer hem. Det är spännande nu alltså. Varje kväll när jag lägger mig för att sova så tänker jag Jahapp, undrar hur den här natten ska bli- bäbis på g eller inte?

Det är därför så skönt när dagarna heter helg och M är hemma. Då kan jag slappna av liksom.

IMG_0179

Så, idag är det torsdag och jag säger god morgon genom en favoritfrukost. Jag har längtat till frukosten sedan i natt. Ooorkade bara inte kliva upp och äta, fastän jag kände mig hungrig. Att kliva upp ur sängen tycker jag är bland det jobbigaste med stormagen. Att träna, när man väl är uppe på benen och igång. Det är lättare! Så ja, ooh så gott det var med frukost nu!

IMG_0185

Idag väntar en dag av hemmafix och ett tempo, precis så högt som jag själv bestämmer att det ska vara. Det är nu som jag börjar kunna njuta av allt hårt slit. Det är nu som jag får börja känna lön för mödan mer och mer. Bortkopplande ifrån rapportande och sånt och mer fokus på bebben. Ljuvligt.

TA HAND OM ER!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4