Fredagarna är mina älsklingsdagar.

Jag tycker om veckans andra dagar också, men fredagarna är speciella, så är det bara. Särskilt eftersom dom nu på slutet ofta inneburit morskan-besök. Som du vet, så fullkomligt ääälskar jag morskan-besök. Sorgligt att träffarna snart är över. Så nu njuter jag av varje gång så mycket jag bara kan. Idag var det ett långt besök, vi gick igenom allt möjligt. Till exempel hur M ska agera ifall att bäbisen är på väg ut när vi sitter i bilen, på väg mot BB. Kära nån vad pirrig i magen jag blev då!

Hjärtljuden var sådär stadiga och vackra som vanligt. Preggo-lyan hade inte växt någonting från förra gången… men då låg den i och för sig lite över tillväxtkurvan, så nu var vi mitt på igen. Ingen fara alls med andra ord. Bäbisen ligger så långt ner nu, så det är därför helt enkelt. Skönt för mig, då det betyder att jag kan andas bättre!

Efteråt blev det en liten sväng på stan. Liten behövde en filt. Och pappan fastnade för en mini-hood-jacka och mini-mys-bralla i storlek 50, som matchar mammans mysdress. Ja, jag kan väl inte påstå att jag inte fastnade för den. Det vore att ljuga stort. Så, återigen, kunde vi inte hålla oss. M har nu kittat både mig och Liten med mjukt och skönt inför BB-vistelsen.

Det känns ofattbart och magiskt.

IMG_0213

IMG_0215 IMG_0216 IMG_0218

 

IMG_0223IMG_0224IMG_0226 Nu ska jag ta en promenad i snöyran, bort till vännerna. Det är hockey. Och ojsan då, nu blev det visst så bråttom att lillafrun får vanka dit på egen hand, eftersom  M aaabsolut inte kunde vänta en sekund till…utan ordagrant sprang ut genom dörren, med frusna kärleksmums i burk och med mössan på sned. Älskade man.

Önskar er en trevlig helg, braiga Ni!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4