Hörruduru!
Vill du ha ett gott middagstips? Kanske inte till idag, men en annan dag!
Kasslergratäng med bladspenat och basilika:
- Skiva och bryn kassler.
- Stek skivade tomater i olja och strössla tomaterna med basilika. Massa basilika.
- Förväll bladspenat.
- Gör en bechamelsås.
- Varva: kassler, tomat, spenat, kassler, tomat, spenat (det rimmar också!) i en ugnsfast form.
- Ös på med såsen över alltihopet, och strö lite, eller mycket, riven ost på toppen.
- Iiiin i ugnen, 200 grader, tills gratängen fått fin färg.
- Servera med pressad potatis och en god sallad!
Åh vilket fantastiskt tips. Jag som nyss tog fram kassler ur frysen och inte hade någon aning om vad jag skulle göra med den.
Tack!! 🙂 det här kan nog till och med barnen gilla.
Nämen, lite smågalet nästan! 😀 Lycka till och hoppas dom små gillar det!!
Jeg har fulgt din blogg lenge nå,men idag er første gang jeg kommenter et innlegg. Jeg forstår det rett og slett ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før! Det er så koselig å lese bloggen din og jeg kjenner virkelig følelsene du beskriver i innleggene dine!
Jeg kjenner meg sånn igjenn i deg. Jeg er og en sånn som styrer og steller og elsker å bake. For ja baking er terapi!
Nyt de siste ukene av graviditeten!
Klem
Så underbara ord! TACK snälla Du, vad glad jag blir !! 😀
Stor KRAM