IMG_0396

Idag står det i min almanacka, med stora bokstäver, att – Liten-ledigheten-kan-börja!

Med två veckor kvar till beräknad förlossningsdag. Känner mig stolt över mig själv och såklart väldigt tacksam. Hade jag inte mått så bra som jag gjort hela vägen, då hade det nog varit väldigt tufft att hålla den där plugga-i-räser-fart-planen. 

Jag kände lugnet som sköljde över mig igår, precis när jag landat innanför dörren och kunde ringa till mannen och säga Nu är jag klar. 

 

 

IMG_0398

Att min dag idag, skulle börja med en morgonpromenad med kameran runt halsen, det kändes helt givet. Särskilt när vädret är såhär; strålande sol, snödropp, bar asfalt på sina ställen och 5 plusgrader. Underbart, ljuvligt. Men, det stämmer inte.

IMG_0402

Nä. Det borde inte vara såhär varmt nu. Vad är det som händer egentligen?
IMG_0404

Under tiden jag inte orkar fundera på det där med vädret, om det stämmer eller inte. Då njuter jag. Njuter av solen mot kinden och värmen. Att kunna öppna jackan för att släppa ut värmen som bara osar. Att stanna och andas.

IMG_0408

IMG_0412

Tisdag alltså.

Och jag har min första dag. På den där efterlängtade Liten-ledigheten. Med friskluft i lungorna ska jag äta en sen, sen frukost. I lugn och ro.

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4