Hej i onsdagen!

Den här dagen var lite trögstartad må jag säga. Och jag lät den vara precis så; åt frukost i sängen, klev upp för att kryssa i ett utav dom allra sista gröna kryssen och sedan kröp jag ner under täcket och vilade lite till. Skönt att kunna göra precis som jag kände för.

Men nu är dagen minsann igång på riktigt. Jag har precis kört ett cirkelpass, med mycket fokus på ben, rumpa och axlar. Jag blev nästan rädd för mig själv, när jag tittade mig i spegeln, under tiden jag gjorde en utav axelövningarna. Grymt fokuserad, helt enkelt. (Att använda en spegel är faktiskt väldigt bra, då får man hjälp att hålla koll på tekniken, vilket är eeextraextra viktigt som preggo!).

IMG_0450

Dagens mage, 13 dagar kvar…..

IMG_0451

Vilken boll är egentligen störst?

IMG_0441

Nu ska jag äta lunch och sedan bege mig ut på äventyr med goda vännen! Jaja, en dusch kanske är på sin plats också…

Hoppas att Du har en härlig onsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4