Det är kväll. Och inte vilken som helst….

M har precis kommit hem, för sistaste gången. 

Kolla peppschemat!

IMG_0584

IMG_0585

Jaa!!!

Det är fullt. 6 veckor- check. Jag har nog inte riktigt förstått att det är över än… det har minsann varit en hel del pannben och självpepp för att göra dessa veckor till så braiga så möjligt. Det förstår ju du, såklart, att det inte är förstahandsvalet såhär i dessa tider. Men tusan så bra det har gått! Heja oss, lilla familjen L. <3

Lagom till att mannen plingade på dörren och stod där med mössan på sned och det där leendet, så hade jag preciis hunnit lagt på mattorna och tänt en massa ljus runtom i lyan. Det doftar såå gott här hemma nu. Vädrat, rena sängkläder, nyskurat och på toppen av det- doften av alla små pärlhyacinter!


IMG_0561

Igår när jag var på stan så unnade jag mig en ny kökshandduk. Jag har dille på såna.IMG_0558

Ifrån Greengate. Så söt grönfärg och med spets på båda kortsidorna. Såg att ena sömmen var lite sned…. funderade i två sekunder på om jag skulle lämna tillbaka den. Men jag gillar den bara ännu mera, kom jag på. Man behöver faktiskt inte sy rakt för att det ska bli fint……..!

IMG_0562

Torsdagslugnet. Kräver ingen beskrivning.

Nu ska vi mixa en smoothie, slänga oss i soffan och kramas, kramas, kramas.

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4