Kära dagbok. 

Idag och igår, har det känts lite som i början av graviditeten; Jag har varit sådär förbaskat trött och inte velat äta annat än kall kvarg med frysta hallon i. Och sova.

M är iväg och jobbar och jag längtar efter honom, lika mycket som om han skulle varit borta i en vecka eller så. Ja du förstår, ingen hit alls. Nu vill jag bara ha honom nära så att vad som helst får hända, när som helst. Imorn är han ledig. Kära nån vad jag längtar.

En promenad tillsammans med grannarna och en lååångdusch med överdosering av den godaste duschkrämen jag vet; blåbär, ifrån bodyshop. Det, och en sväng med dammsugaren (det lugnar nerverna. eller nåt.), är det jag pysslat med idag. Jag har lördag med så lite att göra som möjligt, helt enkelt. 

 

IMG_0607
IMG_0609

 

Suddar runt i trassligt, men vaaansinnigt rent, hår och mannens tisha.

Funderar för mig själv och kan inte riktigt förstå, hur galet nära det är nu. Det är 1 mars idag. Mars, den månaden jag och M ska bli päron. Än om vi får gå 2 veckor över tiden, så är det ändå inom denna månad som Liten ska komma till oss. Galet.   

En lägesrapport.

Hejdå dagboken!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4