En söndag, som är sådär bra att jag bara vill hoppa.

(Och det gör jag också.)

Idag vaknar jag pigg, fastän klockan inte alls var mycket. Bästa starten på dagen. Brakfrukost, med gröt och sånt. Och sen kaffekoppen tillbakakrupen under täcket, M surfade bilar och jag googlade tecken på förlossning. Vanligtvis brukar jag träna veckans sista pass på lördag, men jag vågade inte igår. Tänkte att ifaaaall det skulle sätta igång någonting och M var på jobbet, så skulle det kännas lite smådumt. Men idag är han ju ledig, så idag var det fritt fram!

IMG_0660

Det HÄR pass-upplägget körde en av oss…. undra vem! Okej att han för tillfället pallar fler burpees än jag. Men jag vinner i magstorlek. HA!

IMG_0662

Nu ska vi hoppa in i en dusch och sedan ska vi ha utemys med grannarna.

Söndag alltså. Uuutan söndagsångest över att M ska åka iväg. Så skönt att jag inte kan låta bli att påpeka det, typ en gång i kvarten.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4