Den här måndagmorgonen har varit himmelsk.

IMG_0705

Bara för att, så hade jag ställt ett sådär snortidigt alarm, ett vi-måste-kliva-upp-för-att-M-ska-iväg-alarm. Men idag kunde jag alltså bara trycka bort det. Han ska ingenstans, han ska ligga kvar här bredvid mig, tänkte jag och kröp närmare den där kaminvarma, älskade.

Vi lyxade med en skön sovmorgon idag och jag vaknade med sportlovskänslor i kroppen. Vecka 10 betyder sportlov, så är det bara. Oftast  brukar vi vara hemmahemma den här veckan. Men det känns inte lägligt nu, med magen i vädret liksom….Att svajsa runt här hemma i norrnorr känns alldeles perfekto. Så idag äter vi frukost i lugn och ro, lyssnar på tvättmaskinen som brummar och alldeles strax ska vi ut på en promenad, i den nyfallna snön.

IMG_0697
Älskar underläggen som vi fick av syrran i julklapp. Ser ut som spets ju!

Måndag alltså. Vilken skillnad på denna mot för dom senaste 6 veckorna. Tjohoo!  Nu ska vi kila ut i snön!

HA EN FIN MÅNDAG!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4