Åh vilken mysig dag det här är.

Spontan. Fylld av mys och helt utan någon koll på klockan.

Det blev visst ett träningspass och lunch, innan vi slutligen tog oss ut på en promenad. Direkt ifrån den blåsiga historien, hoppade vi in i bilen och åkte ner på stan. Kalla och röda om näsorna hamnade vi inne på det där mysiga konditoriet, för att värma oss. Och det var så himla lugnt där, bara vi och ett gäng gamlingar. Det är så vackert med riktigt gamla människor tycker jag. Jag och M satt och log mot varandra, samtidigt som vi inte kunde låta bli att lyssna på vad dom gulliga tanterna bredvid pratade om. Livet. Tiden stod stilla och det var så vackert. Stunden, precis där.

Varma igen, uträttade vi några små ärenden och nu är vi hemma igen. I magen känns det alldeles lugnt och inte alls som att något är på g. Så vi laddar för en god middag, följd av en kväll i soffan.

IMG_0796

Preggot, nytränad. I vecka 39+0.

IMG_0801

En del av kvällens middag.

Hela middagen: ugnsrostade rotsaker, stekt kycklingfilé, sparris, tsatziki och en god sallad. Alltså….

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4