Onsdag.

Jag somnade som en prinsessa inatt, med gräddmustach och bubblande trötthetsfnitter i magen. M är verkligen inget fan av semlor, men jag lockade honom med att fylla dom med banan istället för mandelmassa, och det var värsta grejen ju. Bullen är god, grädden är jättegod, men mandelmassan är ju superäcklig. Så är det ju bara. Det här var en hit! Tack grannarna för tipset. <3

Och ja precis , idag är det onsdag. Och hallelujah! , M har en ledig dag och vi ska bara göra vad vi vill exakt hela dagen. Önskar att jag kunde säga att solen strålade, men det gör det absoluuut inte. En promenad blir det i vilket fall!

Frukosten ligger i magen. Det är bara morgonkoppen som ska slurpas färdigt innan vi ska bege oss ut i friska luften. Skönt att inte behöva stressa.

IMG_07804 olika, mjuka, brödsorter att välja mellan nu. Lyx!
IMG_0793

Nybakt bröd och hallonsmoothie…IMG_0794…och det där kaffet.

Njutbart. Minst sagt.

GOD ONSDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4