Det är fredag.

Den absolut bästa fredagen i hela mitt liv. Första fredagen, som mamma.

För precis en vecka sedan drog den efterlängtade karusellen igång.. jag och M gick till morskan på förmiddagen och hon meddelade att Liten hade börjat packa väskan och nog tänkte flytta ur preggolyan, när som helst. Det var en obeskrivligt häftig känsla. Obeskrivlig, som alla andra känslor som nu svallar.

Det är min första fredag som mamma och jag går på moln. Att kunna ta en dusch och raka benen, uuuutan att ha andnöd- det är en härlig känsla. Och att kunna välja och vraka i garderoben… rosa, rosa, rosa. Och jeans, i annan färg än svart. Såna där småfåniga saker- men väldigt härliga liks förbaskat!

IMG_1387 IMG_1378

 

IMG_1388

En mamma.

Och efter en förmiddag med bäbisgos och lyxig egentid för mamman (duschen alltså.), så knackade det på dörren. Litens farmor och farfar är här och oj så bortskämda vi och den lilla prinsen blivit. Det har regnat kramar,  paket, kärlek, blommor och allt möjligt jätteuppskattat. Liten myste under paketöppningen….

IMG_1424IMG_1391

Han är en Miniprins av rang. Beskyddad utav Pretty woman.

Och nu har vi mysstund. Igen. Ny-äten och alldeles svettig i håret, ligger han på min axel och njuter.

IMG_1448Mamman bloggar med ena handen, men avbryter tusen gånger för att pussa Miniprins. Han doftar så gott.

Liten och jag önskar er alla en trevlig helg och återigen, TACK för alla grattis, fina ord och kommentarer. Glädjer oss. Massor! <3

Kram/ lillafrun och Liten.

G-VMBJT57ZE4