IMG_2299Det känns precis som om vi kommit in efter en heldag ute på fjället.

Skönt mör i hela kroppen, rosig om kinderna och sådär trött som man bara blir utav en stordos av friskluft. Vi gäspar i kapp, alla tre. Har precis kommit in och slängt ner oss på sängen, efter en heldag ute i det magiskt vackra vårvintervädret. Klarblå himmel, dropp ifrån taken och en strålande, värmande sol.

Efter en morgon med frukost på sängen och bäbismys, klädde vi på oss och drog ut. En promenad med vännerna som sedan ledde till spontanhäng utanför vår baltan. Varm choklad med vispad grädde, ostmackor och pizzabitar ifrån gårkvällen. Gott,gott, gott. Och utomhus blir ju allt man äter, så ooooerhört gott. Och på ett liggunderlag med stekande sol i fejjan, så mådde vi alla som prinsar och prinsessor. Särskilt miniprinsen som låg i vagnen i sin mysiga Voksi och snusade.

IMG_2304

IMG_2297

Fint gäng.
IMG_2329

Peppad morsa. Äääälskar att jag kan ha min tokrosa jacka igen. Kära nån vad kroppen är häftig, förresten. Idag är Liten precis två veckor gammal. Det är alltså två veckor sedan den tuffaste kraftansträngningen jag någonsin gjort. Jag har svårt att tro på allt det där. Men det är sant.IMG_2310 IMG_2311

Skalmans ät- och sovklocka ringde (så tacksam för den<3) och en matpaus togs inomhus. Sen tog vi oss en promenad till. Det här har verkligen varit en dag att ta vara på.

IMG_2334

Minimannen.

Kanske byts långkallingarna ut, kanske inte. En lördagkväll väntar,i alla fall. Mannen ska skjutsa in en rosbiff i ugnen och det vattnas i munnen på mig, av bara tanken. Under tiden den älskade slamrar i köket, tar  Liten och jag oss en eftermiddagslur.

En lördag som värmt både in- och utsidan och gjort oss proppfulla av energi och samtidigt sådär vansinnigt trötta. Så, en kväll med lilla familjen, i lugn och ro, är precis vad jag önskar.

Må så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4