Tack för den här dagen.

För mamma-självförtroendet behövde jag den här dagen. Idag har det gått som hejsan för mig och Liten. Så himla skönt.

Har du sett Ice Age, förresten? Du vet han den där typen som vägrar släppa sitt ekollon? Han som släpar med sig det, vart han än befinner sig. Han kämpar sig fram. ice_age_02

…. han och jag har varit rätt lika idag. Fast jag har släpat runt på den där barnvagnskorgen, överallt. När M är hemma då känner jag mig lite modigare och kan låta Liten sova i sitt babynest i spjälsängen, alldeles själv alltså. Ja vi kollar ju till honom sisådär 2389 gånger i timmen. Men när jag är själv, då tycker jag att det har varit himmelskt skönt att kunna ha haft Liten sovandes, precis där jag är.

Senast släpade jag in korgen in i badrummet. Liten sov och morsan fick sig en skön dusch. Så nu ska fräscha mysbrallan-pyjamas-gänget, slå sig ner i soffan och se på spännande hockeymatch. Japp. Spännande på det viset att vi kanske får se en skymt av mannen/pappan, alltså!

IMG_2759

IMG_2779Sådärja. Benen högt och tårna spretar.

Godkväll!

Kram/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4