Så himlarns underbart.

Den här helgen är en sån där riktig lyxhelg. Hela lilla familjen är samlad för dagar av sån där älskad tillsammanstid. Inget jobb eller andra tvärbestämda planer, bara vara och njuta och göra sånt vi känner för, precis för stunden. Som sagt- underbart.

Idag är vi lite morgontrötta. Min knut på huvudet är liiite, lite ostyrigare än vanligt, frukostmackan har ett liiite, lite större smörlager, kaffekoppen fylls till breddens bredd och gröttallriken är (var) större än någonsin.

Det behövs idag.

IMG_2965

IMG_2976IMG_2964

IMG_2979
IMG_2966
Vi var ju på partylarty igår. Litens första fredagsmys på bortaplan. Gullvännerna bjöd på gómiddag och sen löpte kvällen vidare på det där sättet det lätt blir med en übersöt bäbis i närheten; fem vuxna satt och tokglodde och småfnisssade och sa Åh titta på honom nu. Åh, hörde ni? -nu lät han lite som Tiggelitiger igen! och sen for lillvännen ifrån famn till famn, sovandes i sin djupaste sömn. Tills att hungern kom och det blev bråttom.

Men alltså. Återigen. Vilken lyx att få födas in i värld där man är totalt omringad av människor som bara tokgillar en. Som sitter och säger nu är det min tur och som till och med hoppar över god efterrätt för att mysa bäbis. Det var liksom viktigare än den där sommar-längtans-framkallande bärpajen. Ja, han är en riktig liten prins.

IMG_2960Lilla pingvinprinsen (tack rara G för denna mysiga pyjamas!) sover efterfrukostluren och låter sina päron äta brakfrukost på tumanhand. Mysigt. Men vi båda längtar efter honom, den där sista lilla varmmjölksdoftande pusselbiten i vårt liv. Han som kom till oss för precis 3 veckor sedan och blåste omkull både sin mamma och pappa. Den där hjärtestormen stormar fortfarande.

Lördag alltså. Och vi har hela helgen framför oss. Solen skiner idag också och en barnvagnspromenad är en självklarhet. Men innan den ska paketöppningen, som pågår just nu här i köket för fullt, avslutas. Mannen öppnar paket med sånt jag inte förstår mig på, typ mikrofoner och sånt? Och jag öppnar paket med vårskor så fina att jag måste gå med dom här inne och snubblar i saker och ting, för att jag inte kan låta bli att kolla på fötterna. Och Liten… han verkar träningssugen. Världens finaste babygym har han lyckats klicka hem. Skicklig prins!

IMG_2981

Kaffekoppen ropar på mig nu!

Må så gott idag!

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4