Heliga makaroner!

Det är nästan så att jag önskar att det fanns en övervakningskamera här i lyan.  Jag kan nämligen inte ha sett klok ut dom senaste timmarna, som jag sprungit som en yr höna och grejsat med allt möjligt, i ett skynda-dig-nu-för-helskotta-Liten-vaknar-och- vill-äta- snart-tempo.

 Efter lunch när Liten hade ätit, så somnade han på direkten. Jag blev så himla sömnig av hans snusande och övervägde att ta en lur med honom eller sätta igång med den där listan på en gång och på så vis kunna ta det liiite lugnare. Men jag gillar ju tempo så, det var ett lätt val; jag och minimannen somnade bredvid varandra och det var huur mysigt som helst. Direkt när jag vaknade igen körde jag ett träningspass. Härlig skillnad i kroppen, för varje dag. Sånt gör mig peppad!

Under sista tabataintervallen började han knorra lite, då fick morsan multitaska; vagga Liten som låg i barnvagnskorgen, samtidigt som jag gjorde lårcurl på pilatesboll. Det gick finfint, haha. Precis färdig med passet så vaknade han. Puh, det var nära ögat. När han vaknar/ kommer på att han är hungrig, då är det nämligen nu eller på en gång som gäller. Inte om 4 sekunder. Matdags, för både stor och liten. 

IMG_3128

Sen skyndade sig Liten att packa ner sin favoritfilt. Sen var han klar, sa han. Jag hade lite mer på min lista…

Prinsen somnade återigen om, och det var då min chans fanns att hinna resten på den där listan. Städa hela lyan (jag älskar att åka hemifrån när det är nystädat. Det är så härligt att komma hem och känna att det fortfarande doftar skurmedel.) , packa till både mig och prinsen, fixa med tvätten, torka ur kylskåpet och så vidare…. Ja, det var tur att jag sket i att duscha direkt efter träningspasset. För jag var lika svettig igen efter eftermiddagsracet, som har gått i det där tempot. 

IMG_3120

Soft prins. 

IMG_3122

En tomatröd mamma.

Och nu sitter jag här, nyduschad och med en skål vindruvor bredvid mig. Jag och Liten ska ha myskväll och njuta av den rendoftande lyan och den packade väskan som viskar om att vi ska ut på utflykt, mot älskade och hemmahemmaluft.

IMG_3156

IMG_3159

Vilken fin måndag, alltså. Och det gick ju bra det där… att hinna 1000 saker på en dag. Idag, ja. Nästa gång kan det gå på ett annat vis. Men idag var lillchefen schysst mot morsan. Tack älskling. <3

HA EN FIN KVÄLL!

Kram/lillafrun


 

 

 

G-VMBJT57ZE4