God söndag!

Vi vaknar lite grusiga i ögonen idag, och med skrattet bubblande innanför bröstet. Äter frukost, vandrar helafamiljenpromenad och jag och mannen packar ihop våra saker här hemma, hos mina päron. Vi har som vanligt åkt lite emellan mina och mannens föräldrar. Det är så mysigt att dom bor så nära varandra. Som igår, så kvistade vi till svärpäronen över dagen, åt världsgod lunch, fotade fyra, fina generationer och sedan åkte vi tillbaka till mina päron igen. Det vankades ju taikonskväll!

Och åh. Jag fullkomligt älskar att jag har en sån stor familj. Ses vi så är det som värsta discopartycrazybananasfesten på en gång. Barn härs och tvärs, massor av god mammalagad mat och sån där humor som man bara förstår inom familjen och fullkomligt skrattar ihjäl sig åt.IMG_3532Och alla, var helt galna i lille Liten. Och han, Liten, han njöt; låg som den prins han är och snusade och sov. Hoppade från famn till famn. Kusinerna pussade, snusade och kramade på honom.

En helt underbar syn.

IMG_3542

Han som tidigare var den yngsta minimannen i familjen, tyckte att S fick liiiite väl mycket utav M´s uppmärksamhet. Något M fick fixa under kvällen. Läsa några extra sagor, bära i famnen, se på lejonkungen och bara ha dom-två-tid.

IMG_3507

Ja. Dagen igår var verkligen en höjdardag.

Och idag förbereder vi oss alltså inför morgondagens hemfärd. Veckan här hemma har varit helt ljuvlig, jag har njutit så. Och dessutom är jag lite smygnöjd över mig själv att jag grejjat grejen, att ta hand om världens bästa bäbis, både dag och natt, typ helt själv. Såklart har jag fått en del hjälp, men då M har tokjobbat så har jag helt och hållet skolats ur den där vi-är-hemma-båda-två-och-kan-typ-amma-tillsammans-om-vill-men-M-har-ju-inga-tuttar-men-typ-grejen. Väldigt skönt, en frihetskänsla liksom. Jag har ju till och med vågat mig ut och roadtrippat med Liten, bara han och jag. Hejja oss!

Men vart var jag?

Jo. Söndag.

Helgen är inte riktigt över ännu. Vi ska suga ur det allra, allra sista. Packa ihop på det ena stället, bila till det andra, söndagsmysa hos svärpäronen och kanske hinna med en minibesök hos Mäjadalenkusinerna (S fick inte nog av dom igår, säger han). Den här dagen verkar inte sämre. Lycka!

ALLT GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4