God morgon, tisdag.

kjj

gfgfgDet var, precis som gissat, väldigt skönt att få sova i sin egen säng i natt. Mitt emellan dom där två älskade, älskade. Dom verkar också ha tyckt det… på snusandet att döma. Det finns nog inget så underbart ljud, som att höra deras andetag. Så dyrbara, vartenda ett. 

ggg

Liten myser i sin alldeles för stora pyjamas, med fina pastelliga prickar på. Det är trötta familjen här idag, verkar det som… morsan verkar piggast!? Helt förståeligt att M är trött och detsamma gäller miniM. Frukost och en god kopp kaffe ska nog göra susen för oss. Sedan väntar ett BVC-besök. Idag tror jag att Liten ska mätas på längden, så spännande!  Vågen tickar på som den ska och det är så otroligt skönt att amningen funkar så bra. Galet smidigt att alltid ha maten med sig, färdig och lagom varm, på direkten!

IMG_3603-e1396935134439Så tillsammans med världens mysigaste, vackerprickiga, bäbis, startar vi dagen. Med frukost, kaffekopp, veckohandling och BVC-besök som förmiddagsplaner.

Att somna tillsammans, se sina älskade ligga alldeles avslappnade och njutande. Och att vakna tillsammans, möta dom där blå som tittar på mig med en kärlek så stor, så stor.

Två ögonblick. Dom bästa jag vet!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4