_MG_3055Det var fantastiskt att vara gravid.

Jag vet. Det kan se så olika ut. Men för mig, var det helt fantastiskt. Jag slapp ha ont, mer än den relativt korta tiden av foglossning. Och jag slapp må illa, förutom när jag stod och stekte och fullkomligt badade i matos, under preggotetens första tid. När jag jobbade i somras,alltså. Och, kanske, kanske blev jag också en liiite mindre tam katt, än vanligt. Men inte så farligt….

I övrigt:

… jag kände mig vacker, stark och mycket priviligerad, över uppdraget och äran att få bära på vårt barn. Min och mannens tillsammansskapelse. Den vackraste människan på jorden.

Lycka för mig var att kunna känna mig stark, både fysiskt och psykiskt. Jag blev större och större och tyngre och tyngre, men det bekom mig knappt. Förrän det verkligen var på sluttampen. Jag hade massor att jobba undan för att nu kunna ha det såhär ledigt och skönt, med bara bäbismys hela dagarna, om jag så vill. Och det vill jag. Och allt det där, mäktade jag med. Jag hade en plan, men jag visste såklart inte om den skulle kunna gå att genomföras.

Ja, jag är tacksam.

Det är bara det jag vill säga.

Otroligt tacksam och lycklig. Och denna fantastiska tid, finns dokumenterad iform av bilder. Vill du se?

Titta här nedan…

_MG_2984 _MG_3015 _MG_2990 _MG_2948 _MG_2956 _MG_2953 _MG_2960 _MG_3044 _MG_3045

(Fotograf (tack kära vän!!!) : Cecilia Lundmark. Du hittar henne HÄR.)

Bilder ifrån en fantastisk tid.

Och idag är det fredag. Jag har svårt att förstå det. Igen och redan, liksom? Det är mysdag, all in. Helgen är här och det är så förbaskat skönt. Precis som vanligt. Mannen är ledig med oss, hela helgen. Sån lyx som inte är allt för vanlig här hemma. Så, vi njuter. Jag och minimannen.

En kaffekopp ute på bänken, i strålande solen. Och en fredagspromenad. Det är planerna. Och att kvista ner på stan för att handla inför-helgen-goda grejer.

Magen var otroligt älskad. Den med det där livet inuti. Men alltså, tiden nu. När han ligger här bredvid oss, plutar med munnen i sömnen, lättnadssuckar till emellanåt och bara ser ut att må sådär fantastiskt bra. Den här tiden. Den är om möjligt, jo det är möjligt, ännu mer fantastisk. Varje dag är underbar med dig, Liten.

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4