IMG_3872jsaag

Och plötsligt var det visst måndag, igen.

Det är segstartat här idag. Mycket, segstartat. Jag och Liten somnar om och somnar om och somnar om. Det får vara en sån förmiddag, vi är ju trötta för tusan, och det vore ju ren galenskap att inte ta vara på sovmöjligheten som bara hänger runtomkring oss. Så tänker vi. Han och jag. Den där lilla minimannen som gör att det knyter sig i bröstet när jag tänker på honom. Han ligger här bredvid och sover. Det enda jag vill är att lyfta upp honom, lägga han mot mitt bröst och andas in hans alldeles himmelska doft. Hela han, är himmelsk.

Och…

…Helgen har varit alldeles himlarns finfin. Perfekt blandning mellan tid, bara vi, Lilla familjen och tid med vänner. Träning, soltid, vila, god mat. Typ så. Himlarns finfin, alltså.

IMG_3868jag

Och idag heter dagen måndag och det betyder ny vecka. Påskveckan, faktiskt. Så himla mysigt! Jag älskar påsk, det är en högtid av bara mys och inte en massa press att ha fixat juleklappar eller något dylikt. Familjemys deluxe, bara, bara.

Vädret här är grått, grått, grått. Aprilligt! Men våren gästar ändå luften och det tackar vi för genom att snöra på oss conversen och dra svängen ner på stan. Det är en del som vi behöver fixa, inför det där familjemys-deluxe-racet som komma skall.IMG_3869jaag Visst har Liten en snygg skötväska förresten? Så snygg att morsan med nöje slänger den på axeln och lite här och där, och poserar som nån annan intevetjag. Att det döljer sig blöjor, våtservetter och sånt däri, det kan man inte tro. Ha!
IMG_3874jaaa

En segstartad dag, men med ett par kaffekoppar och en halsduk fylld av stjärnor och våriga converse på fötterna, så ska nog denna dag sparkas igång den också. Vi bara bestämmer så.

HA EN FIN START PÅ VECKAN!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4