Yes!

Nu ska vi ut på vift, igen. Så himla mysigt. En lång påskhelg väntar, med heeela, hela taikonsfamiljen samlad. Stockholmssyrrorna har inte träffat vår lille prins ännu, så det är en utav sakerna jag ser mest fram emot. En utav sakerna. Jag känner på mig att det kommer bli en helnajsig helg!

IMG_4110 IMG_4111

Påskpassande ligger äggmackan i magen. Chiapudding och ägg. Där! Där har du min när-mannen-är-borta-och-någon-är-latare-än-en-jag-vet-inte-vad-mat. Fast nu är han ju hemma så frukosten var i toppklass. (vilken liten bortskämd snorkråka jag är, va?) IMG_4112 IMG_4114 IMG_4115Minimannen är ordentlig och har lagt fram kläder som han vill roadtrippa i. Han har stil. Det har han.

Nämen alltså. Jag har ju asbråttom. Ska slurpa kaffekopp, hoppa dusch, stänga väska. Och fort måste det gå.

Alla ni som är ute på vägarna- kööör försiiktigt!!!

Och till alla,alla- Ha en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4