God morgon ifrån kollot!

Ja, precis så känns det. Som om vi bor på kollo, alltså. Övervåningen här hemma i päronens hus, är heeelt och hållet överbelamrad av sovplatser. Precis överallt. Ja, förrutom inne på toaletten… Utbäddade bäddsoffor, madrasser, sängar, täcken, kuddar och människor. I en enda salig röra. Om det är kaos? Nääääj. Det är underbart!

Och idag är det lördag. Påskafton.

IMG_4336fgfg

Hela taikonsfamiljen är lugn. Liten mår ju bra igen. Oj, vad alla var engagerade igårkväll när han inte mådde sådär som vi är vana att se honom. Prinsen ,liksom. Men idag är han sitt alldeles vanliga go-och-glá-kexchoklad-jag. Helt underbart tycker mamman och pappan. Ja, och resten av gänget.

Min morgon började på bästa sätt.

Vaknade av en Liten som luugnt och beskedligt sa Mamma, kan jag få mat? Det är heelt lugnt. Inget bråttom alls. MEN VAKNA NU!!! 

Och samtidigt blev jag alldeles överöst av pussar och kramar av min älskade man. Ett sött påskägg, fyllt med härliga bodyshop-grejer och guldskimrande chokladägg (Jag vet att jag inte ska äta choklad… men ett eller två, i rätt tid, funkar ju!). Den där kaffedoftande, varma mannen… han åkte sedan iväg på jobbuppdrag. Han är helt fantastiskt. Det är han. Och som vi kommer längta efter honom idag, men det kommer en morgondag, det vågar jag nästan säga, och då är han med oss igen. Älskade man.

IMG_4336fgfg

Nu ska hela taikons ut på långpromenad i solen. Prinsen sover redan i vagnen. Och det finns nog ingenting som ger mig mer ro i kroppen, än att se honom sova och må gott.

Och till er, vill jag önska

-GLAD PÅSK!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4