26 april.

Mormors födelsedag. Och jag, är 7 veckor gammal idag. Alltsåå…. slå det om du kan!

lkjlkj

Jag kör morgonmys i body som jag fått av mammas bästis. Det är elefanter med kalashattar på. Hur passande!? 

 

 Först och främst: Mamma och Pappa älskar mig. Mest av allt på jorden.

 Sju veckor gammal alltså. Jag ler och är så glad. Skrattar med världens gulligaste lilla ljud. Lyfter huvudet lätt som en plätt, är stadig som en intevetjag. Jag skulle vilja kalla mig stark! Pratar gärna, med allt och alla. Men dom verkar ju smått tröga, hela högen. Förstår dom inte vad jag säger!?

Och ljuset, genom dom där fönsterna, det är bland det vackraste jag vet. Jag fullkomligt älskar att kolla mot ljuset.

Men mörkret är också skönt, på natten. Och i natt, då firade jag med min första helnatt. Vaknade inte ens den där enda gången som jag brukar…. mamma och pappa såg ju ut att sova så gott… och förresten, så sov jag också som en prins. Så, det fanns liksom ingen anledning att vakna.

Mysigt.

Vad som är mysigt?

Jaa… att sova bredvid mamma och pappa, till exempel. Och äta. Och sitta och gunga i mammas gamla babysitter. Och att vakna till en lördag, där jag fyller sju veckor och min älskade mormor fyller några veckor till. Men bara några. Som present har jag gett henne mig. Japp, hon får pussa och krama på mig huur mycket hon vill, hela dagen.

IMG_5130khlj

Vi var uppe med tuppen i morse. Alla, förutom mormor. V fixade frukostbricka, med massa gott, prickigt paket och vackra blommor på. Sjöng och sånt. Sen somnade jag och mamma om, mitt på golvet.

IMG_5132lkjlkj

Mormor är värd det bästa.

IMG_5160ölkö

Igår fyllde min kusin år. Jag har massa kusiner. Och jag älskar dom allihopa. Men nu ska jag sova en lång stund, så gårdagen kan jag berätta mera om. Sedan.

Ses sen då!

Ha en myyyysig lördag.

(..vilket himla uttjatat ord. Mamma säger det hela tiden, Åh vad myyysigt! Och det ääär så myysigt. Och vad myyyysigt det ska bli. Blaaa blaaaa bla.)

Kram/Liten

 

 

G-VMBJT57ZE4