hej, det är jag igen. 

Liten.

I fredags var jag på fredagsmys i Mäjadalen. Så myyyysigt och gott. Min kusin fyllde 5 år. Aaaascoolt!

ölklk

ddgdfg

Han bjöd på tacos och en hemmagjord prinsesstårta som var så god så vi small av hela högen. Ja, jag fick faktiskt smaka. Inte på sked…. men i efterhand liksom. lölkölk

ölkölkkölk

Min fina kusin. Snart är jag lika gammal som du…

Och idag är det måndag. Vad jag gör?

– är på väg ut på veckans första långpromenad. Mamma har haft en grinmorgon. Tårarna har trillat och hon har tjatat om och om igen, om att hon älskar mig så. Tror jag det!

Men nä, nu ska vi ut. Tack kusin för kalaset, det var en höjdare. Och tack mormor och morfar för att jag har fått bo hos er typ huuur mycket och länge som helst, jag trodde jag hade flyttat till er för gott!? Men alltså… vet ni, jag är om möjligt, ännu nöjdare med livet sedan jag kom hem till min lya igår. Jag njuter som bara den. Och så mysigt det var igår kväll; jag, mamma och pappa somnade i en endaste hög på sängen, efter att vi varit ute på promenad med gullvännerna. Vi somnade typ klockan kvart över nio. Partylarty…

Hejdå. Ha en bra dag!

Kram/Liten

 

G-VMBJT57ZE4