Idag är det fredag!

– härligt, va? 

IMG_5686

Och vi tog tidig, tidig morgon här. Så fort gruset är borta ur ögonen, så är det ju helt ljuvligt att vara uppe kring 06-tiden,tycker jag. Heeela dagen är kvar,liksom!  Åh, han är som en solstråle vår lille pojke. Det är ooomöjligt att vara på dåligt humör med honom nära. Han snackar gojja och ler och ler.

En fredagsmorgon alltså.

IMG_5706

Äggpannan stod  på spisen tidigare är vanligt denna morgon. Hårda träningspass medför ännu större hunger. Så är det. Idag är det någon som tuggar på min kropp. Fett nice!
IMG_5703

Frukostkiwi skärs upp av en älskad.
IMG_5702

Och Liten, i sittt gym med tårna spretandes åt alla håll och kanter. Morgongympa när den är som bäst, säger han!

IMG_5692

Jag gjorde städrycket igårkväll, något som då kändes huur jobbigt som helst. Städälskare, javisst. Men jag vaaar så trött. Lockbetet var att jag kunde se belöningen framför mig; en kall mangosmoothie innan läggdags och att idag, få vakna upp till en skinande, fredagsfin lya. Det doftar skurmedel och jag njuter av det. Nyagamla kuddar är framplockade. Mina favoriter! Och ja, det var helt klart värt gårdagens möda. Igår höll jag på med en massa saker. Både roliga, härliga, tråkiga och måstiga. Ja, det händer såklart en del bakom kulisserna…. så är det.

Men idag är det inga tråkiga och måstiga saker som ska göras. Idag är det bara Liten-mys som gäller. Han som även i natt sovit i sin säng. Alldeles själv. Han älskar det. Det syns. Och just precis nu, har han somnat på min arm. Jag passar på att skriva i dagboken och önska alla som läser den, en

Fin fredag!

IMG_5707

Älskade, älskade Liten. Du gör mig och pappa till dom lyckligaste på jorden.

Nu ska jag slurpa kaffekopp i väntan på att lillprinsen ska vakna. Jag längtar efter honom.

Fridens!

Kram/lillafrun


G-VMBJT57ZE4