ÄR DET VERKLIGEN SANNING!?

Har han växt såhär mycket, redan!?

Vår lilla minimini, som kanske inte var superminimini när han föddes. Men ändå. minimini, det var han ju. Och jämfört med då och jämfört med honom själv;  vad han har växt!  Och nu har han minsann städat ur garderoben för första gången. Sagt till mamman och pappan på skarpen, att dom där småkläderna, bara är för yttepytte. Han är stor nu, säger han.

IMG_5711

Från en färg och storlek, till en annan färg och en annan storlek. En storlek större. Åh.IMG_5717Som mamman, har han sorterat i färgordning det som ligger kvar där i gulliga garderoben. Det minsta, minsta har flyttat ut och det känns i hjärtat hos mamman. Samtidigt som hon ääälskar att han växer, det är ju helt underbart, såklart. Men han är inte den där minimini längre. Men fortfarande är du vår mini. Kanske inte minimini. Men mini. Okej? Vår älskade Liten.

8 veckor idag.

IMG_5815

8 starka- , tycker om att ligga på mage- , skratta- och titta på mamma och pappa med den lyckligaste blicken-veckor.

Och vi har lördag idag. En dag som varje vecka känns speciell. Det är Litens födelsedag liksom. Och till skillnad från igår, när det stormade ute och inte alls var sådär superskönt ute, som det såg ut, så är det idag helt vindstilla och solen skiner på blåhimmelen. Det blir en utedag med andra ord. Men först, ska kaffekoppen slurpas, en bäbis kläs på och en dammsugare dras!

God lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4