Jag skulle kunna tänka mig, att det är lätt att glömma bort.

Ja, man har liksom kärlekskontot påfyllt på något vis, eftersom det är det dagarna går ut på i stort sett; att pussa och krama bäbis. Men, något viktigt att komma ihåg, är att det i längden inte vattnar den där gräsmattan. Den som är min och mannens, alltså.

Igår tänkte vi att vi skulle pre-reparera. För nä, vi har än så länge inga problem alls med att hinna med varandra. Men i alla fall. Det var en kväll med fokus på oss. Vi stängde av alla såna där manicker som skulle kunna tänkas störa. Gjorde i ordning en bricka av en massa gott. Väntade tills den lilla minimannen somnat. Och sedan var det bara han och jag, en bricka med kex och ost och en stund att bara vara vi, E och M.

IMG_5918

IMG_5928

IMG_5919

Så galet mysigt. En date, liksom.

Och idag vaknar vi till måndag. Årstiden verkar heta vår, för stunden i alla fall. Solen skiner in här genom köksfönstret. Jag ska dricka morgonkaffet i lugn och ro, under tiden Liten sover sin lilla morgonblund.

Men helgen alltså. Den avslutades på bästa vis. Och jag slogs återigen av tanken på hur lyckligt lottad jag är, med en sån prins till man.

Nu? – Måndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4