God morgon!

Idag är det en sån där dag; städa-, packa-, fixa-, och grejardag.

IMG_6021

Först ut för dagen, tar jag min fina sångmapp, cyklar iväg och har sånglektion. Strategiskt nog, har jag sparat 3 sånglektioner tills nu, när Liten är här. Idag har jag nummer 2. Och det är såå otroligt roligt att sjunga nu, när magmusklerna är på plats,liksom. Inte svajjar ute i luften, vilket dom gjorde när mage gjorde detsamma. Att vara iväg 45 minuter i stöten, känns också som lämpligt länge. Ja, lillavännen sover ju, men för min egen skull tänker jag.

Angående det där återfallet… gårdagens. Så kan jag meddela att jag tog beslutet att det minsann inte behövde kallas återfall. Vi, alla tre, älskar ju att sova tillsammans. Så, i natt kan du nog räkna ut hur natten har varit. Underbar.

Näpp. Jag måste kila nu. Vill bara önska dig en fin torsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4