Vi är hemma nu.

För tredje gången kliver Liten över tröskeln hemma hos mormor och morfar. Hela lilla familjen ramlade in här strax innan middagstid. Det tog tid att resa idag, alltså. Kaan ha att göra med att vi hade svårt att slita oss, och dra vidare. Där vid stoppet på mitten, när minimannen var så gullig och charmade oss, sin päron, totalt. Låg i mitt knä, sprattlade, log och pratade som bara den.

Men nu är vi framme i alla fall. Och en god middag ligger i magen. Klockan är åtta och en let´s dance-final väntar. Vackra skålen är fullproppad med färska jordgubbar. Och den vita soffan väntar på oss.

hemma

Vitt, vitt, och vitt. Man kan inte få nog. IMG_6111 IMG_6112

Mitt godaste godis just nu. Jag är inne i en riktig jordgubbsperiod.
IMG_6131

Ja. Vi har fredagkväll, helt enkelt. Med jordgubbar, en glad bäbis och en soffa som väntar. Kunde varit värre…

Ha en fin fredagskväll. Och..

Trevlig helg!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4