Det är måndag idag.

IMG_6342

Liten håller hårt om sin pappa som var borta i en massa timmar igår. Jag? Jag har hållit lite extra hårt om kudden denna morgon. Var helt enkelt helt galet trött när jag vaknade i morse. Men nu är det tillrättat och jag sitter här med frukosten i magen och kaffekoppen bredvid, redo att sörplas.

Vi har en sista, sista dag här hemmahemma.

IMG_6346

Vi ska ta vara på dagen. Solen skiner genom dom där illgröna, små löven på björkarna. Torehunden ligger och solar ute på altanen. Och idag är det mannen som bestämmer hur dagens träningspass ska se ut. Jag får inte ens lägga mig i en gnutta….. oboy, hur ska deet gå!?

IMG_6348

Åh. Dom där två mjuka, lena, kärleksfulla, små händerna. Alltså… jag och M slåss nästan om att få ha honom näranära.

Måndag, sa vi. Och jag ska gnugga bort kudden ifrån kinderna,  släppa kontrollen och dras med på ett träningspass á la mannen. Och Liten, han har har lovat att han tänker sova i sitt vrål-åk.. Vilken underbar bebbe han är!

God måndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4