hej, det är jag. 

Titta vad jag kan

IMG_6520_wm… flyga, faktiskt.

Men. Det var inte det jag skulle säga. Jag skulle bara säga att… att..

Trevlig helg!

 

…för vi har tagit helg nu, tydligen. Morsan skuttar runt som ett helt kaos. Hon surrar något om att det är nära nu. Och om att hon är lite smånöjd över sig själv. Hon har tydligen gnott på en del den här veckan, med sånt där ”måste-fix” eller vad fåglarna hon kallar det. Men nu är hon så nära klar man kan vara. Ja, innan man är helt klar alltså. Så härrrrligt för henne!

Så ja. Vi tar helg nu. Jag firar med en eftermiddagslur. Päronen ska grilla middag. Pappa har marinerat kycklingen ända sedan igår. Så typiskt han. Och vad varmt det är nu också!? Voksin är kickad och jag ligger och myser på skönt fårskinn istället. Och min favoritfilt är på. Såklart.

Det blir nog en fin kväll. Tillsammans med dom där två. Snurr och snurrigare. Och så jag. Världens bästa Sixten.

Hejdå. 

kram.

G-VMBJT57ZE4