Och så körde gullvännerna in på gården.

IMG_8081

Och vi, tre gringos, mötte dom med tre stora leenden. Dom är fina, dom där två. E och C. Liten är kär i dom båda. Mest i C. Hon är så jädrans snygg tycker han, och jag är inte sen med att hålla med honom. Kolla bara detta snygga ekipage. Världens gulligaste bäbis, snygg tjej och den där barnvagnen. 

IMG_8108

Vi hade underbara timmar i solen tillsammans. Idag är det verkligen sommar. På riktigt. Ingen fjöstemperatur eller så. Nä, termometern visade 25 grader och solen konkurerar inte med ett endaste moln. Hemmahamburgare stod på lunchmenyn. Och till efterrätt en knäckig rabarberpaj med en ohyggligt god vaniljglass. Mannen hittade den i ica-disken. Den hette.. någon ort på A… Alvesta, tror jag. Som hemmagjord glass. Ja, så nära man kan komma genom att köpa alltså. Tips!

IMG_8088 IMG_8102 IMG_8091 IMG_8083

Ja, så där satt vi i gräset. Och mådde som prinsar och prinsessor. Liten snarkade så lägligt så vi vuxna kunde sitta och prata om allt möjligt, utan att bli distraherade av minimannen som lätt skäl allas uppmärksamhet. Gick en rundtur på gården gjorde vi också. Och jag ska erkänna att jag och M håller på bli ruskigt alldeles rysligt förälskade i det här stället…

IMG_8125IMG_8112

Och nu landar vi hemma hos mina päron. Mammalagad middag väntar. Och jag kan inte tänka mig ett mysigare och godare sätt av avsluta denna dag på än hemma hos mina älskade, ma och pa. 

IMG_8132

Världens bästa man och pappa. Som jag älskar Dig, M!


Åh. Den här dagen är och har varit en endaste guldstund. 

Och du. Trevlig helg! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4