Och såhär började min måndag.

 

Precis som förra veckan, faktiskt. Det satt långt inne när jag låg under täcket och bara ville fortsätta snooza i sömnen. Men jag hade bestämt mig och kläderna låg i en bestämd liten hög och väntade. Så jag klev upp, snörade på mig snabbskorna och gav mig ut.  En löprunda. Tidig, tyst och varm morgon. Lite kvav luft, som om det var åska i luften. Men jag njöt, av att kunna springa i korta shorts och linne, så det var det värt. Och att börja dagen med löpning och core ute på gräsmattan, blev en härlig och svettig start på veckan.

Och nu sitter jag här.

IMG_8245

Vid köksbordet. Jag plockade vita syréner igår under kvällspromenaden. Det luktar så gott. Att stoppa näsan i en syrén är bland det bästa som finns. Jag och pappa är helt överens om det där- Att stoppa näsan i liljekonvaljer, det är också härligt. Doftar ljuvligt, men så starkt att man inte riktigt kan ta ett så djupt andetag. Annat är det med syréner… då kan man dra åt sig det djupaste av andetag och försvinna bort till syrénhimlen en stund. 

IMG_8246

Och nu ska jag dra ett varv med dammsugaren. Den där retroröda, avlånga saken. Alltså, hur i hela fulla friden ska jag kunna slita mig ifrån det här, någonsin? Nåja. Var sak har sin tid. Just precis nu har till exempel morgonkaffet sin tid. Skämt och sido. Medan jag grejar här inne, ska M klippa gräset. Sedan ska vi iväg till vårt smultronställe.

Önskar Dig en fin måndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4