Det här har varit en luugn och sköön måndag.

IMG_8961 IMG_8962

Jag och Liten hängde i hammocken i timmar. Vädret där utanför var ändå superdupermysigt (fast tvärtom!) och vi väntade och väntade på att klockan skulle bli Nu är snart pappa hemma. Till slut var den det och vi åkte hemåt. Vi rullade in på gården före M, det började hagla, Liten sov och jag kunde inte tänka mig en bättre stund att ta datorn och klicka mig in på mangos hemsida och sommarshoppa lite. Skulle vara snabb, så inte mannen märkte något. Han skulle bara tycka att jag var halvknasig då eftersom jag kanske egentligen inte är i såå stort behov av något klädplagg. Men skit samma. Jag hade en väldans härlig stund där. Men såklart hann jag inte klart innan han, min älskade, rullade in på gården. Jag hasade mig ner i sätet, försökte gömma mig. Satte datorn framför ansiktetoch tänkte sådärja, nu syns jag inte. Liten! Göm Dig! 

Typ så. Men han såg oss, i backspegeln, öppnade dörren och sa älskling, vad gör du? 

Det är bråttom mumlade jag, som om det var något världsviktigt jag höll på med. Och han förstod såklart direkt. Han känner mig. Log med det där snälla, finurliga leendet. Det som han använder sig av när han med blicken säger Du är lite knasig, men jag älskar Dig ändå.  Så nu är det på väg ett gäng fina klädplagg till morsan här i huset. Och för att fira det, fick jag en idé.

Jag är sugen på backintervaller idag! Är du?  M svarade Jaa, jo. Ja!  Jag sa rakt ut ska vi springa så många gånger vi hinner på 5 minuter. 2,5 min vila. Och så kör vi så 4 gånger? Storans backe, alltså. 

IMG_1910

M svarade även där Ja!

 Och vi drog iväg. Packade in oss alla tre i bilen och landade hemma i Mäjadalen. Hojtade åt syskonbarnen, vi ska köra intervaller i backen, kom! varpå dom ställde upp som barnvakt, tidtagare, lill-svågge hängde på och sprang och hela drösen var hejja-påare. Lill-H, 5 år, ropade hejja Emmeli-upp upp upp! och neeej. upp upp upp, och nej. du klaja de!

IMG_1907

J, Jag och M. Ett vinnarteam. 35 gånger stannade jag på. Med järnsmak fortfarande i munnen, kan jag såhär i efterhand kan jag konstatera  att det var bland det galnaste pass jag kommit på. Det var en himla tur att det var min egen idé…. en idé jag inte tror att jag gör om så många gånger till. Men tjohoo! vilken power-känsla vi hade efteråt, för vi klarade det ju. Hejja kropparna!

Nu väntar en krämig pastasås med spagetti till. Maj gadd, vad det ska bli gott!


IMG_8965

En måndag. Med både vilopuls och maxpuls. Och nyinplockade lupiner. Och ett sommarhemma med båda mina älsklingar hemma. Precis, som jag vill ha det!

Gókväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4