Den här

IMG_9073

Burken. Som ibland lyckas göra sig så förbenat svår att få tag på. Som när alla vill ha den samtidigt, till exempel. Men nu, nu är den min.

Äääntligen!

IMG_9072

Hokuspokusburken som ska koka i ett par timmar och förvandlas till en len och god kolakräm.

IMG_9065Jag och Liten har storslagna planer inför midsommar. Hör bara här, på ingredienserna: grädde, sån där kolatjosan, daim, digestive… och så en hög hög av jordgubbar ovanpå. Alltså…

Jag återkommer i ärendet.

Tillsammans har vi haft världens mysigaste eftermiddag, trots gammblåsten. Promenad, en sväng på affären och sedan har vi legat som två slöfockar på kökssoffan. Lyssnat på klockans tickande och vindens vinande utanför. Och där somnade vi visst, han och jag. Hur skönt får man lov att ha det, undrar vi? Det är skönt med jämvikt. Ena dagen gör vi massor av saker och nästa tar vi det piano. Älskade sommarlov.

Nu ska vi kamma frisyren, rosa en kind, torka oss om munnen och sedan ge oss iväg. Vi ska på konsert. Gospelkonsert, faktiskt. Farmorn sjunger i kören, pappan grejar ljudet, och vi tänker vara stolta tuppar och dansa i kyrkbänken.

Adjöken!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4