Det här är sommar

IMG_9614

Jordgubbar. I stora lass.

Jag och Storan datade vid Cesars tidigare. Men inte för att äta pizza, utan för att sticka ut och springa tillsammans. Den där rundan som man lite lätt bävar för innan man sticker ut. Vi möttes upp, babblade i munnen på varandra. Det blev tystare när uppförsbackarna började….. men jädrans, 8 lätta kilometrar. Några kilometrar som absolut inte brukar kännas så lätta. Jag får nog erkänna att jag är i rätt god form nu. Det är kul!

IMG_9616Och sen drog vi iväg på en gemensam ica-sväng och där fanns det mängder av jordgubbar. En heeel låda för 300 pix. Värsta braiga grejen! Så nu har vi proppat magarna med jordgubbar. En del är sparade till att bara äta som dom är, men resten ska frysas in. Jordgubbssmoothie är bland det bästa jag vet.

Bland det bästa Liten vet? Det är pasteller. Det är inte för inte, han kallas för Pastellkungen. Och idag verkar han ha gått lös, alldeles. Ljusblått och ljusrosa och moln och ränder i en salig blandning. Lilla Polarn o. Pyret- älskaren. Han är på väg till mormor och morfar, säger han.

IMG_9606IMG_9611

IMG_9608…Och vi tänker såklart haka på. Där väntar en varm bastu och ett stort fruktfat. Och systrar och syskonbarn, i en enda röra. En älskad röra.

Så ja, sämre kunde man absolut ha det. Nästan inte bättre. Det blev minsann en himla bra tisdag, det här. Tacksam.

HA EN GOD KVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4