IMG_9603

Det är lugna gatan här idag. Idag också.

Jag och mannen börjar, lite smått, att bli liiite, lite småtokiga. Vi måste hitta på någonting, säger vi i kör. Aldrig tidigare har vi varit så lediga som vi är nu. Samtidigt, dessutom. Det är så lyxigt att det inte är klokt. Men för många dagar av för lugnt tempo, det är inte vår melodi. Tur att det alltid finns tvätt…. ja, för jag tänker faktiskt inte baka fler minipizzor eller putsa dom där köksfönsterna en gång till.

IMG_9599

Lupinerna står där i vackra vasen på köksbordet. Där kryper det minsann inte i något skinn. Jag försöker smittas och tänka det kanske är just precis det här jag, hypertypen, behöver. Lugna gatan, några dagar i rad. IMG_9596

Om några timmar har jag date med Storan. Vid Cesars, pizzerian. Ser fram emot det, med skräckblandad förtjusning…

Bäbisen, som nu har börjat bubbleskratta ända ifrån lillmagen, han sover. Pappan i familjen sitter vid stora macen, med en bekymmersrynka i pannan. Han ser sådär viktig ut, du vet. Tror jag det; han planerar framtid. Så spännande så jag får fjärilar i magen. Och jag, jag sitter och väntar på att klockan ska bli om några timmar. 

Nu ska jag hänga en tvätt och sedan byta om till passande datekläder.

Hoppas du har det fint där du är!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4