Idag fyller han år.

Han, Mitt-Allt-och-lite-till. Han som jag har lyckan att få gå och lägga mig bredvid varje kväll och vakna upp tillsammans med varje morgon. Tillbringa livet med, vara fru till. Han som givit mig den största gåvan i livet; att få bli mamma. Till en Sixten som fullkomligt avgudar sin far. Dom där två tillsammans. Det finns inget bättre. Och jag får ha dom båda, som mina. Det är en gudagåva jag är evigt tacksam över.

Och idag fyller han alltså år. Mannen i mitt liv. 24 år.

IMG_0295

IMG_0276IMG_0275IMG_0273IMG_0294IMG_0297

Jag la mig på kudden vid sisådär halv två i natt. Då var gårdagens pyssel färdigt. Njöt av dagens sista syssla, att sitta inne i lillrummet, alldeles själv och tänka på han jag älskar mest av allt. Sitta där och veta att mina älsklingspojkar ligger i samma säng och sover gott. Jag satt i lugn och ro på golvet, skrev ord till den älskade. Ord ifrån hjärtat. Och slog in paket, med paketpapper jag egentligen inte hade. Men en ut-och-in-vänd willyskasse, några udda snörstumpar och rosiga servetter, kan göra underverk för paketinslagning!

IMG_0280

IMG_0286 IMG_0281

Jag och Sixten klev upp strax efter sex. Liten slurpade frukost på livet och sedan var vi båda redo att smyga oss upp. Och om jag säger såhär… det var liite lättare för ett år sedan att pyssla på med frukost på sängen-brickan. Men oj, så mycket mysigare jag hade denna morgon. Med sällskapet i världsklass. Min miniman.

IMG_0293_wm

Han pendlade mellan gymmet, sittern, hoppgungan, golvet, barnvagnen. Ja, det tog sin tid, jag ville ju göra det bästa jag bara kunde. Liten hängde för det mesta med, fram på magen. Två yrvakna typer. Bryggde kaffe, mixade hallonsmoothie, värmde nybakt bröd och vaniljbullar, bredde fina mackor med färsk timjan på toppen, plockad uifrån trädgården. Plockade blommor och tände ljus. Hackade fruktsallad med frukten jag vet han älskar och fyllde en skål med sommarbär. Allt för honom.

Och när vi var klara. Då öppnade vi dörren till sovrummet och sjöng för fulla halsar. Mannen, pappan, blev häpen och glad. Såg sådär inifrån-och-ut-tacksam ut.

IMG_0317_wm-1


IMG_0328

Födelsedagsbarnet i sprojlans jeansshorts, fräsch turkos tisha och ett par snyggelisnygga kallingar som ni INTE får se. Födelsedagspresenter ifrån mig och Liten. Ja, sen får vi ju inte glömma den där förtidiga presenten; kaffemojängen, mocca mastern!

Och älsklings-M?

5 år idag. Och 4 år som förlovade. Du och Jag. Mycket har hänt. Förlovning, egen lya, vi har gift oss. Du har tagit en kandidatexamen inom ljudteknik och jobbar för fullt med ditt egna företag. Vi har fått vår önskan inslagen; blivit föräldrar till en miniman som stormar våra hjärtan fulla med kärlek, varje dag. Och nu, lever vi sommarlivet i ett hus vi på smålåtsas, kallar för vårt. Vårt sommarhemma.

Ett liv för mig. Är ett liv med dig. Jag kommer alltid, alltid, att älskar Dig.

-Grattis på födelsedagen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4