Den här måndagen är himmelsk.

Himlen är blå utan en tendens till moln. Värmen är där, även i skuggan. Vindarna är mjuka och alldeles lagom svalkande. Och det är bara vi tre idag. Förra veckan var det en besökarvecka utan dess like. Jag var tvungen att räkna ut hur många som passerat för alltifrån en slätkopp kaffe, till lite mer fika, middagar och brakkalas. Typ 42 stycken, haha! Jag älskar att bjuda hem folk, särskilt till ett hus som är så stort att man ryms hela kalassällskapet på drygt 20 personer, i ett och samma rum. Men idag är det också väldigt skönt, att bara vara vi.

IMG_1033 IMG_1034 IMG_1036 IMG_1039 IMG_1041 IMG_1049

Igårkväll, så avslutades besökarveckan, på topp. Mina bästisar, Idan och Bobban, dom som känner mig ut och in och som gör att jag skrattar så magen krampar och hjärtat blir varmt av vänskapskärlek. Dom, dom var här igår. Vi satt ute i kvällssolen, åt jordgubbar på livet och jag måste ha hörts över hela byn. Någon i gänget var och paddlade i lördags… kanot. Med lågvatten, maxdjup på en meter, en sträcka på 1,9 mil. Några kantringar och en sisådär 7 timmar senare var dom i mål. Och kära nån, jag höll fullkomligt på att kola när vederbörande berättade om äventyret. Älskade vänner, vad jag tycker om er.

Veckan hade inte kunnat sluta på ett bättre vis. Och idag njuter vi också, av att bara vara vi. Att ligga på gräsmattan på filten med armarna och benen utsträckta, efter ett sjuhelsickes träningspass  som gjorde benen till spagetti. Ja. Vi tar en sommardag till. Och det är inte klokt hur bra man kan ha det. Bröllopsdag och allt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4