Hej i kvällen.

Jag har precis satt mig ner, här på trappen, för att vila. Jag är trött i precis hela kroppen och precis hela knoppen. Sådär som man blir av att vara i galen stekhetta, ute vid havet, en hel dag. Men det är ingen klagan, inte över huvudtaget. Det är helt och hållet underbart det väder som råder nu. Jag kan nog säga, att jag aldrig varit med om dylikt. Här i Sverige alltså. Det är minst sagt häftigt och det är svårt att tro att det är på riktigt!

Men nu sitter jag här, har kvällens solnedgång framför näsan och tycker det är himla skönt att graderna sjunkit till bara drygt 20. Liten håller med mig. Till fullo. Han, prinsen, har precis somnat för natten. Efter att i kväll ha hängt med sin morsa. Först läste vi Alfons och sjöng imse vimse och gjorde sånt som han älskar. Men sen behövdes lite nytta göras också, så då hängde han där på höften och var världens bästa hjälpreda (typ. världens sötaste i alla fall!). Slängt in en ny tvätt, hängt en tvätt och vattnat alla farmors blommor, både ute och inne. Liten konstaterade att det var fasligt spännande med vattenslang, något kallt när morsan råkade skvätta kallvatten, bara. Och den där tvättmaskinen, den var inte så pjåkig den heller. Tänk vad lite som fascinerar mycket, för en liten Liten.

Dagen idag?

Den spenderades på samma ställe som igår. Ljuvligt är ordet. Tänker jag tillbaka på dagen, så tänker jag på…

…En huggorm in action. Så äckligt att jag höll på att kola men ändå var jag tvungen att fota…

IMG_1243…Djupa andetag av havsluft. Pyttipanna stekt och serverad av pappa, mitt ute på klipporna… några kilo pytt och 30 ägg senare= ett mättat Sällskapsresan-gäng.

IMG_1263…Stramande, hettande skinn. Glada barn, en utklädd till stålmannen, inget konstigt alls. Simmande hundar. En massa melon och körsbärsätande.

IMG_1325En i skuggan-njutande-bäbis. Den där synen, över hela klanen, samlad i ett enda blickfång. Och ett svalkande havsdopp.

IMG_1315

Ännu en dag. En hjärtegod en.

Nu är det kväll och min älsklingsbäbis sover. Jag är så sugen på att göra honom sällskap. Samtidigt som jag vill ta vara på den här kvällen så mycket jag bara orkar. Så jag tänker nog sitta här och gäspa ett tag till. Dessutom vill jag vänta tills mannen kommer hem. Han är iväg och storhandlar, dels till vårt übertomma kylskåp, men också till dagen imorn. Vi ska på utflykt. Hela klanen. Det blir spännande!

Hoppas att du har haft en härlig dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4